top of page

DEVINO PARTENER

EXCLUSIVITATE ZONALĂ

Devenind partener SMARTFOL vei beneficia de exclusivitate zonală, acest lucru aducând un plus semnificativ în atragerea clienților locali.

exclusivitate zonala
preturi preferentiale

PREȚURI PREFERENȚIALE

Devenind partener SMARTFOL vei beneficia de prețuri dedicate companiei tale în funcție de comenzile realizate, astfel încât numărul de clienți satisfăcuți să prospere.

STOCURI 24/7

Devenind partener SMARTFOL vei beneficia de livrare la timp a comenzilor pentru a vă onora clienții, depozitul nostru fiind mereu pregătit să satisfacă cererile apărute.

stocuri 24/7
materiale promotionale

MATERIALE PROMOȚIONALE

Devenind partener SMARTFOL vei beneficia de materiale promoționale în vederea informării clienților dumneavoastră despre produsele oferite: bannere și afișe dedicate, cataloage de folie, pliante de prezentare, mostre de folie, etc.

ASISTENȚĂ 24/7

Devenind partener SMARTFOL vei beneficia de consultanță și suport în: alegerea foliilor potrivite domeniului de activitate prestat, alegerea uneltelor, ustensilelor și produselor adiționale necesare aplicării foliilor, sfaturi și indicații suplimentare de aplicare a foliei, etc.

asistenta 24/7
transport gratuit

TRANSPORT GRATUIT

Devenind partener SMARTFOL vei beneficia de livrare gratuită în funcție de comanda realizată. (Ex: la achiziționarea oricărei role de folie, transportul este gratuit)

PUBLICITATE

Devenind partener SMARTFOL vei beneficia de publicitate pe paginile noastre de socializare, având astfel oportunitatea de a atrage noi clienți și implicit de a crește și a vă dezvolta afacerea.

publicitate
cursuri foliere

CURSURI MONTAJ FOLIE

Devenind partener SMARTFOL vei beneficia de posibilitatea de a participa la cursurile de montaj a diferitelor game de folii comercializate de noi. Mai multe detalii găsiți aici.

ÎNSCRIE-TE CA PARTENER SMARTFOL:

Am primit mesajul tău! Te vom contacta în cel mai scurt timp.

*Pentru mai multe detalii legate de înscrierea ca partener Smartfol ne puteți contacta direct:
- telefon: 0740 599 130
- mail: depozitfolie@gmail.com

Accesează lista de PARTENERI OFICIALI SMARTFOL aici.

FOLIERI_BUHUȘI
DENIS Professional Detailing
ODC - Obsessive Detailing Center
bottom of page