top of page

ORGANIC CLEANER

degresant auto

Produsele Organic Cleaner au fost dezvoltate pentru a asigura un nivel de expunere cât mai scăzut la substanțele chimice nocive, aducând un avantaj semnificativ aplicatorilor profesioniști de folie. Majoritatea produselor de degresarea a suprafețelor din industrie au un procentaj mare de alcool izopropilic (IPA) în compoziție, iar scopul acestor produse din familia Organic Cleaner este a o oferi o soluție mai puțin nocivă în vederea degresării suprafețelor (înainte și după aplicarea foliei).
În compoziția produselor de degresare din gama Organic Surface Cleaner și Film Cleaner veți ca substanță activă etanolul în locul IPA, un ingredient natural, cu efecte mult mai puțin negative asupra sănătății dumneavoastră, păstrând beneficiile robuste de degresare a suprafețelor. 
Organic Cleaner au fost dezvoltate pentru a asigura un nivel de expunere cât mai scăzut la substanțele chimice nocive, aducând un avantaj semnificativ aplicatorilor profesioniști de folie. Majoritatea produselor de degresarea a suprafețelor din industrie au un procentaj mare de alcool izopropilic (IPA) în compoziție, iar scopul acestor produse din familia Organic Cleaner este a o oferi o soluție mai puțin nocivă în vederea degresării suprafețelor (înainte și după aplicarea foliei).

organic surface cleaner

Organic Surface Cleaner 0.75L & 5L

Degresant de suprafețe concentrat cu conținut ridicat de etanol pentru îndepărtarea contaminării severe. Se evaporă rapid, lăsând o suprafață perfectă înainte de instalare.

organic film cleaner

Organic Film Cleaner 0.75L

O versiune diluată 1:1 a substanței concentrate, utilizată în principal pentru curățarea foliei după aplicare sau pentru degresarea suprafețelor înaintea unei aplicări umede. Putere de curățare suficientă, în timp ce este și mai atent cu sănătatea dumneavoastră dar și cu mediu.

organic ppf gel

Organic PPF Gel 5L

Gelul de aplicare pentru folia de protecție PPF combină avantajele produselor Organic Cleaner cu un efect mult mai puțin dăunător cu proprietăți de aplicare extrem de eficiente.

DEVINO PARTENER SMARTFOL ȘI BUCURĂ-TE DE PREȚURI PREFERENȚIALE. Mai multe detalii aici.

bottom of page