top of page

De ce Folie - aceasta sectiune a site-ului, este dedicata informarii corecte, cu privire la produsele promovate de catre SMARTFOL SRL, si anume: folie protectie solara; folie arhitecturala; folie decorativa; folie design interior; folie antiefractie si de securitate. Daca sunteti nou in aceasta bransa, prin continutul acestei pagini, dorim sa va facem un rezumat despre cum folia pentru geamuri se aplica, ce beneficii aduce si alte lucruri interesante despre folie. 

Informatii&intretinere

 Odata ce folia SMARTFOL  a fost montata, este normal sa mai gasiti cateva umbre si mici bule de apa-acestea sunt normale, deoarece adezivul prin care se face legatura cu geamul aplicat, lucreaza in timp. In functie de modelul de folie aplicata, dar si a conditiilor meteorologice, procesul poate dura pana la 30 de zile. Acest proces de finalizare, dureaza pana la 30 de zile, deoarece apa ramasa intre folie si geam, se evaporeaza prin folia de geam; bineinteles folia antiefractie si folia de securitate, se vor finaliza intr-o perioada mai lunga de timp.Odata ce procesul de uscare si de alipire pe geam a foliei, acesta se poate intretine prin spalare.Cea mai buna solutie pentru spalarea geamurilor va fi apa cu putin sapun, sau orice alt detergent pentru geamuri. Produsele de curatare ce contin amoniac, nu vor deteriora folia aplicata, daca se vor folosi in cantitati rezonabile, nu in exces. NU FOLOSITI MATERIALE ABRAZIVE LA CURATAREA GEAMURILOR PE CARE A FOST APLICATA FOLIA, deoarece acestea pot sgaria folia, chiar daca folia aplicata este din fabricatie cu protectie antizgariere.

INFORMATII & INTRETINERE

Aplicabilitate

Principalul motiv pentru care folia este aplicata pe geamuri, este sa controlam efectele negative pe care soarele le poate avea asupra noastra, dar si a obiectelor. Minimizand caldura, folia antisolara, folia de protectie solara, reduce costurile cu Aerul Conditionat, atat in autoturisme, cat si case, apartamente, cladiri de birouri. Respingand razele UV, folia solara ne ajuta sa ne protejam pielea, ochii de la boli precum cancerul de piele; in acelasi timp, reduce procesul de imbatranire a obiectele ce se gasesc in interiorul autoturismelor, caselor, birourilor. Folia de protectie, folia arhitecturala dar si folia automotive, ne ofera deasemeni o protectie intima. Accidentele in care sunt implicate ferestre, geamuri, pereti cortina de sticla, pot duce la situatii periculoase pentru integritatea noastra, tocmai de aceea, folia antiefractie si folia de securitate a fost creeata, aceasta folie, efectiv blocand geamurile sparte sa se disperseze si sa provoace daune fizice colaterale. In Occident, a devenit reglementat prin lege, ca fiecare obiectiv public unde sunt activitati in care sunt implicati copii, gen gradinite; scoli; cercuri de activitati; pediatrii; magazine pentru copii; etc- ca geamurile sa fie infoliate, special pentru a impiedica aceste situatii neplacute.Deaseemeni, folia de securitate si folia antiefractie, este folosita pentru a intarzia sau chiar de a impiedica, jafurile, vandalismul si alte acte de intrare prin efractie. Folia antigrafiti, este o solutie pentru proprietarii de spatii comerciale, pentru a proteja sticla, de actiunile externe prin vopsire sau colorare, stiind bine faptul ca, este mult mai ieftin sa schimbi o folie de pe un geam, decat intregul geam.

APLICABILITATE & BENEFICII

Mit sau realitate

 Folia solara, folia de protectie poate opri imbatranirea si deterioarea in timp a obiectelor din interiorul spatiilor protejate cu folie solara? REALITATE 100%. Folia protectie solara SMARTFOL, blocheaza razele UV  cu pana la 99%, iar UNICAT IN EUROPA, BLOCHEAZA   99,9% CALDURA SOLARA. REALITATE!!!

Folia antiefractie si folia security are proprietati antiglont? Aici ne aflam intr-o dilema continua, deoarece multi producatori de folie, afirma aceste lucruri, dar ele nu sunt explicate  de catre producatori;

NU EXISTA FOLIE ANTIGLONT. Folia antiefractie, folia securitate, in cazul in care este aplicata pe un geam cu o grosime considerabila, facand un ansamblu corect, intradevar, poate opri chiar si actiunea unui glont asupra geamului, dar doar in anumite cazuri, bine calculate si studiate. Daca aceeasi folie antiefractie sau folie de securitate este aplicata pe un geam standard, acest ansamblu cu siguranta nu va opri actiunea unui glont. In aceeasi minciuna, anumiti producatori, isi promoveaza folia antiefractie sau folia de securitate, ca fiind folie rezistenta la uragane, furtuni, sau alte intemperii extreme ale vremii- Daca un uragan sau o furtuna puternica poate rupe un acoperis, sau poate darama peretii unei case de lemn, ce sens isi mai au ferestrele asa zis rezistente la uragane?! Intradevar, o folie montata pe un geam, are rolul de a tine sticla sparta in pozitia de montaj, reducand astfel alte daune colaterale, dar asta nu inseamna ca este si anti-uragan, deci nu credeti acesti producatori

Folia solara, folia automotive este ilegala? FALS! LEGILE VARIAZA DE LA O TARA LA ALTA, IAR IN ROMANIA, FOLIA SOLARA, FOLIA AUTOMOTIVE, FOLIA HELIOMATA ESTE PERMISA PE AUTOTURISME, doar daca folia automotive, folia solara, folia de protectie, folia heliomata este OMOLOGATA RAR, si respecta parametrii de transmitere a vizibilitatii.

Oricine poate monta folie? Intradevar, folia automotive, folia protectie solara, folia de design, folia antiefractie, folia de securitate, folia arhitecturala, poate fi instalata de oricine, dar, SMARTFOL, va sfatuieste ca montajul sa fie efectuat de catre persoane autorizate, deoarece in timpul montajului, trebuiesc respectati anumiti pasi, iar nerespectarea acestor pasi, duce la un montaj eronat, care nu va pune in evidenta calitatile foliei. 

MIT SAU REALITATE

Skin Cancer

PROTECTIE SKIN CANCER

Protejand si stopand in proportie foarte mare a razelor UV, actiunea acestora pe timp indelungat asupra pielii, poate duce la aparitia cancerului de piele. Folia de protectie solara, folia automotive, folia arhitecturala, folia antiefractie cu proprietati de protectie solara, este Certificata de catre Autoritatile Internationale, ca protejeaza impotriva cancerului de piele.

Antiefractie&Safety

ANTIEFRACTIE & SAFETY

Folie antiefractie si folia de securitate, sunt produse special pentru protectia impotriva actelor de vandalism si pentru a reduce efectul spargerii geamurilor, asupra oamenilor, tinand geamul spart impreuna, impiedicand astfel imprastierea cioburilor de sticla, care ar putea produce rani grave.

In occident, toate institutiile publice, dar si cele private, sunt obligate sa aiba geamuri cu proprietati antiefractie.

De la gradinite si scoli, la spitale, banci si centre comerciale, toate sunt protejate cu acest model de folie antiefractie sau folie de securitate.

Proprietatile foliei antiefractie si foliei de securitate, le gasiti AICI.

Energy Save

ENERGY SAVE

Toate produsele SMARTFOL, folie automotive, folie protectie solara, folie arhitecturala, folie de design, sunt cu protectie a razelor UV in proportie de 99%, iar folia heliomata cu proprietati incredibile si UNICE IN EUROPA, folie heliomata cu IR 99,9%, reduc considerabil costurile cu climatizarea spatiilor publice, dar si a autoturismelor, astfel incat, intr-o perioada determinata de timp, sumele economisite la electricitate sau carburanti, amortizeaza investitia facuta in folie.

Design

DESIGN

Folia arhitecturala, folia design, folie design interior, sunt folii special create pentru a aduce imbunatatire in ceea ce priveste aspectul. Sunt fabricate tocmai pentru a aduce schimbari de design, fara a mai investi bani si resurse in schimbarea geamurilor sau a ferestrelor.

De cele mai multe ori, folosirea foliei de design sau foliei antiefractie, aduce schimbari radicale unui spatiu comercial, a unei cladiri de birouri, atat la interior cat si la exterior, pe bani putini si cu efect extraordinar.

bottom of page